Multiblad eller tradisjonell høvel?

En rask quiz for å finne ut hvilken som er rett for deg

Siden du leser dette, er du allerede i den eksklusive gruppen menn som har utviklet en interesse for hvordan oppnå den beste barbering, og våtbarberng gir den beste barberopplevelsen. Det å bruke vann og en eller annen slags høvel er og blir den foretrukne barbermetode, og ved å velge våtbarbering så slutter du deg til en tradisjon som går helt tilbake til Romertiden, kanskje enda tidligere.

Så du har barbersåpe eller barberkrem. Du har barberkost. Da er det tid for å velge barberhøvel.

Multibladhøvel

Det er ingen ting i veien for å bruke en god multibladhøvel. Dersom du nettopp har begynt med våtbarbering, så hold deg til din multibladhøvel, bruk litt tid til å bli kjent med vår barberkrem eller barbersåpe, og nyt barberopplevelsen!

Vårt personlige råd: Hvis du hittil har brukt multibladhøvel og barberskum fra boks, prøv å bytte til vår barberkrem. Å bytte fra skum på boks til barberkrem eller barbersåpe vil gjøre større forskjell i din barberopplevelse enn å bytte fra multiblad til tradisjonell barberhøvel.

Tradisjonell høvel

Det vi kaller tradisjonell høvel eller tosidig høvel (DE razor er en vanlig forkortelse) er en enklere form for barberhøvel. Som navnet antyder, har barberbladet to sider, til forskjell fra multibladhøvelen som har tre eller flere barberblad plassert under hverandre i vinkel. Tradisjonelle tosidige barberblad vil alltid passe i hvilken som helst tradisjonell høvel. Tradisjonelle høvler forandres ikke slik som de moderne multibladhøvlene, som forandres etter hva designerne finner på og så må man kjøpe nytt skaft når man kjøper de nye multibladene. Det er god grunn til at tradisjonelle høvler kalles tradisjonelle.

.

Rask quiz for å velge:

Nybegynner? Multiblad høvel (færre avgjørelser)

Ønsker du noe som er lett tilgjengelig der du handler dagligvarer? Multiblad høvel

Vil du kjenne på en forbindelse med generasjoner av kresne menn? Tradisjonell høvel

Er du trøtt av å kjøpe et nytt, kostbart skaft hver gang det store multinasjonale selskapet kommer med en ny design på multibladene? Tradisjonell høvel

Vil du gjøre opprør mot store multinasjonale barberbladselskaper? Tradisjonell høvel

Vil du gjerne ha minst en situason hver dag hvor du er aktivt og fullstendig tilstede i øyeblikket? Tradisjonell høvel (og les denne artikkelen for en fullstendig uvitenskapelig redegjørelse for hvorfor en tradisjonell barberhøvel er bra for din mentale helse)