4 grunner til å barbere seg

…og 4 unnskyldninger til å la være

.

Grunner til å barbere seg

  1. Min far barberte seg
  2. Min kone/partner går kanskje fra meg hvis jeg anlegger skjegg
  3. Det får meg til å se yngre ut
  4. Skjegg klør når det vokser ut

Grunner til å ha skjegg

  1. Min far hadde skjegg
  2. Familien kjenner meg kanskje ikke igjen hvis jeg tar skjegget
  3. Det får meg til å se eldre ut
  4. Huden min er så sensitiv at jeg klarer ikke tanken på å barbere meg
.
Grunner #1-3:

Disse er rent personlige grunner og utenfor juristiksjonen til Fitjar Islands. Dette må du finne ut av på egen hånd. Lykke til.

Grunn til å barbere seg #4 «Skjegg klør når det vokser ut»:

Hvis kløingen er den eneste grunnen til at du ikke har forsøkt å anlegge skjegg, må du lese videre. Mange menn opplever ekstrem kløe og ubehag når de forsøker å la skjegget gro, noen mer enn andre. Den gode nyheten er at for de aller fleste så slutter kløingen når skjegget har nådd en viss lengde.

Du kan forsøke å behandle de voksende skjeggstubbene med samme omhu som du vil gjøre når skjegget er fullt utvokst. Forsøk vår Skjeggsjampo og mykgjørende Skjeggolje (kommer snart!) Dette vil holde skjegget mykt mens det vokser ut, og vil også hjelpe og holde god fuktighetsbalanse i huden under skjegget.

Grunn til å ha skjegg #4 «Huden min er så sensitiv at jeg klarer ikke tanken på å barbere meg»:

Hvis grunnen til å holde på skjegget er bare fordi du er redd for at huden din er for sensitiv for barberprodukter, så er det kanskje på tide å forsøke våre barberprodukter? Du kan forsøke vår barberkrem. Vi har gjort det veldig enkelt for deg å teste denne med vårt Island Hopping Barberkremsett, og avslutte med vår milde Holme Fuktgivende Etterbarberingskrem.

Hvis du fremdeles velger å beholde skjegget så støtter vi deg helhjertet, og gleder oss til å høre hva du synes om våre skjeggpleieprodukter. Hvis du har lyst til å være med i vår testgruppe og få mulighet til å kjøpe og vurere skjeggpleieproduktene før alle andre, så skriv til oss på hello@fitjarislands.no