FITJAR ISLANDS TOALETTARTIKLER TIL HOTELL

Locally Made Hotel Amenities

 

 

FITJAR ISLANDS EKSKLUSIVE TOALETTARTIKLER TIL HOTELL

 

Det finnes to typer overnattingsplasser; de som du glemmer like fort som du sjekker ut – og de som du alltid drømmer om å dra tilbake til.

Du merker det med en gang når du kommer til et slikt sted. Alt er gjennomtenkt ned til minste detalj. Du vet det når restauranten har leitet fram de beste lokale råvarene. Du vet det når du løfter dyna og kjenner kvaliteten på sengetøyet – og du merker det på valget av toalettartiklene på badet. Dufter skaper nemlig minner som varer lenge.

 

En autentisk nordisk opplevelse

Luktesansen er den sansen som er sterkest knyttet til hukommelsen vår, det er derfor minner kan dukke opp bare ved at du kjenner en lukt. Mange hoteller fokusere på det visuelt estetiske, men tar du med duftbildet som en del av pakken, kan du skape en komplett gjesteopplevelse.

Hver av duftene våre har en særpreget karakter som kan være med å forsterke det som er unikt for ditt hotell.

Fitjar Islands er laget av kun botaniske ingredienser, derfor er duftene våre naturlig friske og rene.

 

Produktene: Raffinert utvalg til både kropp og barbering

Fitjar Islands betyr premium kvalitet og unisex-dufter. Produktene våre er med og bygger oppunder den atmosfære du ønsker for hotellet ditt, for luksusfølelsen du ønsker i suitene, like mye som på standardrommene. Du kan velge mellom en basispakke og en spesiallaget pakke akkurat for deg, alt avhengig av hvilket behov du har for de ulike rommene.

The Body Care og Spa Essentials har formler som passer alle typer hår og hud, de er nøye utvalgt med tanke på allergier. The Skin Care og Grooming Collection, allerede etablert internasjonalt som en av de beste, gir en touch av luksus til basisutvalget.

Alle våre produkt er produsert fra bunnen av i Norge. Fitjar Islands bygger derfor oppunder den lokale opplevelsen som mange ønsker seg fra et hotellopphold.

 

Gjennomsiktighet og sporing: Moderne håndverksproduksjon

Vi har valgt å samarbeide kun med sertifiserte leverandører som kan gi oss den mest detaljerte produktinformasjonen, dette sikrer trygghet og kvalitet i hvert nivå av produksjonen. Strenge krav til gjennomsiktighet betyr at vi kan spore opphavet til hver eneste ingrediens og emballasje, og vi kan alltid fortelle deg hvem som lagde det og når. Alle våre produkter er testet og registrert i forhold til EUs strenge direktiv for kosmetikk.

 

Bærekraft: Et holistisk nordisk tankesett

Vi har en helhetlig plan for bærekraft. Det handler om alt fra måtene vi produserer på til hvordan vi prøver å påvirke kundenes livsstil. Vi gjør alt vi kan for å redusere klimaavtrykket.

Vår moderne småskalaproduksjon sikrer en effektiv bruk av energi og minimalt med avfall. Lokal produksjon minimerer klimaavtrykket knyttet til transport.

Refill-løsninger til hotellrommene gjør at du slipper engangsemballasjer som kastes etter hvert besøk. Strenge interne rutiner i forhold til gjenvinning og gjenbruk har gjort at vi har utviklet ulike løsninger for hvordan vi håndterer avfallet vårt.

Kommunen vår har gode ordninger for søppelsortering og gjenvinning, i tillegg har etablert et samarbeid med lokale bønder og fiskere som overtar beholdere og tønner som vi har fått ingrediensene levert i. Vårt avfall blir for eksempel brukt til oppbevaring av garn og liner.

 

Produktivitet: Effektivt, fleksibelt og tilpasningsdyktig

Du sparer plass, tid og penger på at vi har god kontroll over logistikken og produksjonsprosessen vår. Fordi vi jobber i liten skala har vi evnen til å tilpasse oss rask etter dine behov. Du slipper at lageret går tomt, du trenger heller ikke å ha for mye på lager om gangen.

 

Zero-waste-gjestfrihet

Vi jobber hele tiden for å redusere avfallet og klimaavtrykk vårt, både i produksjonen og ved valget av emballasje. Vi har nylig utviklet et system for sirkulær produksjon. Ta kontakt om du er interessert i å bli partner i pilotprosjektet vårt.

 

Live simply, love strongly,
and let no island go uncharted