OFTE STILTE SPØRSMÅL

BESTILLING

Sender dere til utlandet?

Så absolutt. Vi leverer Fitjar herligheter over hele verden, unntatt Russland og Malaysia. Ta kontakt med oss hvis du bor i et av de landene og er desperat etter våre produkter, så skal vi se om vi kan finne på noe lurt.

Hvordan vet jeg at ordren min er blitt registrert?

Etter betaling vil du motta en epost med automatisk ordrebekreftelse fra oss. Dersom du ikke mottar denne, må du ta kontakt med oss. Dersom du ikke har fått en ordrebekreftelse, har vi heller ikke mottatt din bestilling. Ta kontakt me oss på hello@fitjarislands.no om du lurer på noe mer.

Er ordren min sporbar?

Dersom du ikke aktivt velger DHL som forsendelsealternativ, vIl pakken bli sendt som vanlig brevpost. OBS: Forsendelse med DHL er kun mulig for leveringsadresser utenfor Norge, alle pakker innen Norge blir sendt som brevpost, og det er ikke mulig å spore pakken underveis, før den dukker opp i din postkasse.

Hvor lang tid vil det gå før jeg får pakken min?

Hvis du bor i Norge, så går det veldig raskt. Mellom 3 og 5 dager, det kommer an på akkurat hvor du bor. Hvis du bor i utlandet kan pakken ta mellom 5 og 15 dager, avhengig av hvilket land og hvor effektive postvesenet i det landet er og om den har blitt stoppet av tollmyndighetene i landet ditt for inspeksjon og behandling.

Hva skjer hvis innholdet i pakken er skadet når jeg får den?

Ikke noe problem. Ta kontakt med oss så ordner vi opp. Les mer her.

Hvordan kansellerer jeg en ordre?

Innen vi har levert pakken på postkontoret, kan du kansellere din bestilling ved å sende oss en e-post til hello@fitjarislands.no. Vi vil kansellere ordren din og refundere innbetalingen.

Jeg ble så begeistret for produktene at jeg vil gjerne legge til noe på bestillingen min etter at jeg har fullført ordren. Kan jeg gjøre det?

Ja, så lenge vi ikke har levert pakken din på postkontoret så kan du legge til produkter ved å sende oss en e-post på hello@fitjarislands.no. Vi kontakter deg om hvordan du skal ordne betalingen for tilleggsproduktene.

Jeg er tvilling, kan jeg få 50% rabatt hvis jeg kjøper to?

Haha! Godt forsøk, men nei.

BETALING

Jeg bor i utlandet; Må jeg betale norsk MVA?

Neida. MVA vil bli trukket fra i handlekurven. Vær oppmerksom på at det kan kreves avgifter i landet varene sendes til. Disse varierer fra land til land, så sett deg inn i de gjeldende bestemmelsene før du bestiller for å unngå ubehagelige overraskelser.

Kan du merke pakken som gave, slik at jeg kan unngå å betale skatter og avgifter?

Nei, dessverre, vi kan ikke merke pakker som «gave». Det er ulovlig og vil bare medføre problemer for både oss og deg.

PRODUKTER

Hvordan kan dere si at fuktighetskremen er alkoholfri, når den inneholder ingrediensen cetearyl alcohol? Det gleder oss at du leser ingredienslistene nøye, og er helt enig med deg at alkohol (som sprit eller isopropyl alcohol) er ikke en ønsket ingrediens i en fuktighetskrem. Det er enda kjekkere å fortelle at cetearyl alcohol er ikke en slik type alkohol, men en fettsyre/ emulgator, som er en beskyttende og fuktbevarende ingrediens. Hvis du er interessert i å lese mer om dette, kan vi anbefale denne artikkelen fra Paula’s Choice: alcohol in skincareHer er et sitat fra artikkelen: «Bare for å være 100% klar, det fins andre typer alkohol, kjent som fatty alcohols (fettsyrer), som er fullstendig ikke-irriterende og kan være usedvanlig fordelaktige som hudpleieingredienser. Eksempler på dette som du vil se på ingredienslister er cetyl, stearyl, og cetearyl alcohol. Alle disse er gode ingredienser for tørr hud, og i små mengder helt ok for alle hudtyper fordi de gir en god konsistens og hjelper til å holde produktene stabile. Det er viktig å skille mellom disse hudvennlige formene for alkohol fra de problematiske typene alkohol.»

Jeg er opptatt av at ting jeg spiser eller har på kroppen skal være trygge, rene, helst økologiske og ha minst mulig/ingen kjemikalier i seg, og lurer på om produktene hos dere baseres på noe av dette eller ikke? Våre produkter er rene, milde og laget med tanke for at de skal representere minst mulig risiko for reaksjoner, men sjekk ingredienslisten nøye før bruk dersom du har kjente allergier. Produktene våre er parabenfri og inneholder ikke fargestoffer. Vi bruker i stor grad økologiske oljer, der det er mulig. Og vi tester selvsagt ikke på dyr.

Hva skal jeg velge, barberkrem eller barbersåpe? Det kommer an på din personlige preferanse, stil og hud. Les vår artikkel Barberkrem eller barbersåpe?

Det er så vanskelig å bestemme hvilken duft jeg skal ta! Hvordan kan jeg velge? Ha! Vårt favorittspørsmål å besvare: Du er ikke nødt til å velge, i alle fall ikke før du har prøvd! Vi har gjort et kjempeenkelt for deg å forsøke alle duftene med vårt Island Hopping sett.