BALANCE BY THE JUICERY

Oslo

 

VEGANSK HUDPLEIE HOS BALANCE BY THE JUICERY

 

Stadig flere er opptatt av å velge veganske kosmetikkprodukter. Det er vi også, og vi vet at mange av kundene våre tenker det samme.

Derfor er det litt ekstra stas å fortelle dere om vår partner i Oslo – de deler også vår filosofi og syn på naturlig og vegansk kosmetikk.

Balance by The Juicery er et yogastudio der du også kan få massasje og muskelterapeutisk behandling. I tillegg har de en fantastisk juicebar, med superfood smoothies, kaldpressede juicer og raw bliss balls. Alt de serverer er 100 prosent plantebasert, glutenfritt og helt uten unødvendige tilsetningsstoffer. Hos Balance by The Juicery kan du også være med på workshops og raw food-kurs. Det er slettes ikke rart at vi gleder oss over at de har Fitjar Islands i garderobene og på toalettene.

 

«Vi var på jakt etter et lokalt merke med et rent design som passet vårt studio. Og siden vi har et vegansk konsept i juicebaren ønsket vi også veganske såper. Å tilby veganske hudprodukter til kundene våre er viktig for oss».

 

Fitjar Islands-produktene er laget av en kombinasjon av de beste råvarene fra naturen og det beste vi mennesker har kommet opp med – nettopp for å sikre det aller beste resultatet. Alle produktene våre er uten parabener, mineralske oljer og farlige tilsetningsstoffer. Alt er selvfølgelig uten mikroplast. Ingen ting er testet på dyr. Våre produkter er bra for både mennesker, dyr og natur. Du kan også være trygg på at ingrediensene vi bruker er de aller beste for sensitiv hud.

 

«Våre kunder liker at de unike naturlige duftene og Fitjar Islands rene design. Og selvfølgelig, at såpene er veganske»

 

 

Pass på å besøke dette flotte yogastudioet neste gang du er i Oslo. I mellomtiden finner du dem på balandebyjuicery.no – og på Instagram: @balancebyjuicery. Om du har lyst å prøve våre veganske hudpleieprodukter klikker du her.

 

*