Holme

Duften som ikke er en duft

Det fins hundrevis av øyer som er så små eller så ubetydelige at de kalles for holme i stedet for øy, og noen av de er så små at det ikke fins noe annet på den enn sjøfugler, lav, lyng og strandnellik. Og alle har navn, noen morsomme, noen rare, og nesten alle er umulige å uttale for andre enn nordmenn.

Våre produkter som ikke er tilsatt duft har likevel en slags duft. Det er en frisk, nøytral og delikat duft, så diskret at den nesten ikke merkes, og med duft av de ingrediensene som er brukt, i noen produkter med et svakt hint av cypress, urter og honning.

Så vi syns det var passende å gi navnet Holme til duften som bare så vidt er tilstede, slik som en holme bare så vidt er synlig på et kart. På vår Holme er det ingen ting som distraherer din indre perfeksjonist, som ikke forstyrrer duften fra andre produkter som du måtte bruke. Det perfekte valg dersom du ikke liker at produktene lukter noe særlig, men bare gir deg en frisk, velstelt følelse.

Foreløpig kan du finne Holme som Fuktgivende Etterbarberingskrem. Skjeggstubbmykner er et annet produkt som ikke er tilsatt duft.