Barbersåpe brukerveiledning

og noen nyttige tips

Vår unike barbersåperesept gir deg den ultimate luksusbarbering, ved å produsere et tett, kremaktig og ultra fuktgivende barberskum. Barbersåpe tar litt mer tid å skumme opp, men gir deg muligheten til å hvile tankene mens du langsomt bygger et tett og velduftende barberskum. Dette er den stunden de som driver med våtbarbering ser fram til. Og dersom du har nettopp begynt med våtbarbering vil du raskt forstå hvorfor.

Forbered ansiktet ved å bruke vår Skjeggstubbmykner for å myke opp skjeggstubbene, eller varm ansiktet med godt varmt vann.

Vår barbersåpe gir ikke et fluffy skum med store bobler, men blir tett, glatt og kremaktig, for å sikre god gli og maks fuktgivende effekt. Bruk så varmt vann som mulig. Bygg et tett barberskum ved å gni den våte barberkosten i sirkelbevegelser over barbersåpen i krukken. Dette tar tid. Vær tålmodig, og du vil bli belønnet. Stapp gjerne barberkosten opp og ned med noen støt innimellom, for å få litt mer luft i skummet. Når såpen begynner å bygge seg opp til en krem som holder fasongen, er du klar til å overføre såpeskummet til ansiktet. Fordel det over området som skal barberes og fortsett å massere med barberkosten direkte på huden. Når området som skal barberes er dekket av tett, kremaktig barberskum er du klar til å gå videre med barberingen, enten du bruker multibladhøvel, tradisjonell høvel eller barberkniv.

Når du er ferdig å barbere deg, skyll med varmt vann for å bli kvitt såperester, og avslutt med litt kjølig vann for å lukke porene. Så kan du ta siste finish med den etterbarbering som du foretrekker, enten Kjakesmurning eller Fuktgivende Etterbarberingskrem.

Et nyttig tips er å kjøpe refill og bruke barbersåpekrukken om igjen, det et enkelt miljøvalg, og også økonomisk i det lange løp.