Barberkrem brukerveiledning

Hvordan bruke Fitjar Islands barberkrem

Vår barberkrem er det enkleste og raskeste våtbarberingsprodukt. Hvis du tror våtbarbering er for tidkrevende, burde du virkelig vår barberkrem. Barberkrem er også perfekt dersom du nettopp har begynt med våtbarbering, så får du virkelig taket på det helt fra begynnelsen.

Varm opp

Begynn med å varme ansiktet med godt varmt vann, eller enda bedre, vask ansiktet med vår Skjeggstubbmykner, og skyll med varmt vann.

Skum opp

Det er raskt å enkelt å skape et rikt barberskum ved å legge en passe mengde barberkrem på området som skal barberes og massere opp skummet direkte på huden, ved hjelp av lette sirkelbevelgelser med barberkost. Når hele området er dekket av et tett lag med barberkrem er du klar til å barbere deg med din favoritthøvel.

Du kan faktisk greie deg uten barberkost

Uten barberkost kan du bruke fingertuppene til å arbeide opp et brukbart lag med barberskum som vil skape god gli mellom huden din og barberhøvelen, men hvis du bruker barberkost får du optimal utnyttelse av barberkremen og sirkelbevelgelsen med kosten hjelper til å løfte skjeggstubbene slik at høvelen får bedre tak i de, og du oppnår en enda tettere og virkelig førsteklasses barbering.

Den ultimate luksus

På dager hvor du har ekstra god tid, kan du bruke vår oppskummingsbolle, som gir et virkelig luksuriøst preg på barberingsrutinen. Da legger du en klatt barberkrem i bunnen av en oppvarmet oppskummingsbolle (varm den under godt varmt vann), varm barberkosten også, og rist lett av den så den ikke har for mye vann i busta. Så svinger du kosten rundt og rundt på barberkremen i bollen, gi den gjerne et støt innimellom for å gi litt mer luft i kremen. Hvis kremen virker tørr, kan du hente litt mer varmt vann med kosten, men ikke for mye, det kan virke mot sin hensikt. Litt trening så får du taket på dette! Så fordeler du den varme, rike barberkremen i ansiktet med barberkosten og du er klar til barbering.

Og etterpå

Etter barberingen skyller du ansiktet med varmt vann og så avslutt med en runde kjøligere vann, for å lukke porene. Så er du klar for å gå videre med etterbarberingsproduktet som du liker best.