Barberkrem eller barbersåpe

Hvilken er best for deg?

Litt grunnleggende informasjon:
Barberkrem

Barberkrem er faktisk en myk, kremaktig barbersåpe, perfekt for raskt og enkelt å lage barberskum. Barberkrem er førstevalget for den effektive og utålmodige. Når tidsfaktoren er avgjørende er barberkrem førstevalget. Du kan til og med skape tilfredstillende barberskum bare ved å bruke fingertuppene, når du er på reisefot (eller bare vil gjøre barberingen kjempeenkel).

Delvis grunnet extra virgin olivenolje i resepten, har resultert i uovertruffen fuktbevarende egenskap. Barberkrem er et luksuriøst barberprodukt, den rike, kremaktige følelsen må bare oppleves. Den skjemmer bort huden din, gir god glid og innfrir de høyeste forventninger til beskyttende lag mellom høvel og hud.

Barbersåpe

Vår fuktbevarende Barbersåpe er drøy i bruk, samtidig som den har de samme beskyttende og lindrende kvalitetene til barberkrem. Vår unike resept gir deg det beste av begge verdener. Den er lett å skumme opp, men du bruker litt mer tid på å opparbeide barberskum, sammenlignet med Barberkrem.

.

Enkel guide til å velge:

Har du nettopp begynt med våtbarbering og ikke helt sikker på om du har tålmodighet nok til dette?  Barberkrem (ekstra rask å skumme opp)

I tidsklemma? Barberkrem (som sagt ovenfor, barberkrem er den raskeste løsningen)

Sensitiv hud? Barberkrem (Du trenger ikke en gang barberkost, bare masser forsiktig med fingertuppene til et tett, beskyttende barberskum har dannet seg)

Allergisk mot dette eller hint? Barberkrem (har færre ingredienser)

Nøysom og økonomisk av deg? Barbersåpe (den er drøy i bruk)

Føler du deg nostalgisk? Barbersåpe (ingenting er som hard barbersåpe når det gjelder å skape den tradisjonelle barberfølelsen )

Reiser du mye? Du kan velge barbersåpe eller barberkrem, men vær klar over at nidkjære sikkerhetspersonell kan finne på å konfiskere begge disse så ta helst med barberkrem i reisestørrelse hvis du reiser med kun håndbagasje. Vi anbefaler varmt vårt Island Hopping sett, 4x20ml krukker med barberkrem, perfekt til reisebruk.