Island Hopping

Duft er veldig vanskelig å beskrive. Det må oppleves.

Inntil vi finner opp skrap-og-sniff dataskjermer, vil det alltid være vanskelig å formidle magien i våre dufter. Vi prøver så godt vi kan å beskrive de, men det er bare ikke mulig å finne ord som virkelig kan beskrive hvordan de ulike duftene føles for deg. Og det kremaktige skummet, den fuktbevarende evnen og de oppløftende duftene til våre barberkremer må bare erfares.

Vi har funnet den perfekte løsningen: Et enkelt, prisgunstig produkt som vi har kalt Island Hopping Barberkremsett, som gir deg muligheten til å prøve vår barberkrem og samtidig ta en rask rundreise i vårt øyrike av dufter. Er det ikke flott å kunne prøve alle sammen før du bestemmer deg for hvilken du vil kjøpe i full størrelse? Settet inkluderer duftene Fjellheim, Folgefonn, Slåtterøy and Havn.

Den praktiske størrelsen 20 ml gjør krukkene godt egnet for å ta med på reise, spesielt hvis du reiser med kun håndbagasje, de er godt under tillatt maksgrense på 100 ml for håndbagasje. Fyll de opp igjen med din favorittbarberkrem og ta de med deg.