Ansiktsåpe

Uanstrengt nordisk raffinement

(1 omtale)

199 NOK

93 på lager

Beskrivelse

Vår Ansiktssåpe er en geitemelksåpe som gir et tett, rikt rensende såpeskum. Geitemelksåpe er kjent for å være en utmerket ansiktsrens. Ansiktssåpen passer for både menn og kvinner.

Oljene vi bruker i ansiktssåpen er nøye utvalgt fordi de er fuktighetsbevarende og milde. Vi bruker mildt sheasmør, fuktighetsbevarende olivenolje og beskyttende kakaosmør, pluss en generøs mengde økologisk, kaldpresset kokosolje. Vi har også tilsatt dyprensende hvit leire, som er lett eksfolierende og løfter ut urenheter, strammer opp porene og gir glød til huden. Disse egenskapene til sammen gjør ansiktssåpen til en ideell rens. Ansiktssåpen dufter let og rent av cedertre, kamille og lavendel.

75g / 2.65 oz.

 

Ingredienser (INCI): Goat milk, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Sodium Jojobate, Sodium Cocoa Butterate, Butyrusermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, White Clay, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Sodium Olivate, Lavandula Angustifola Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Limonene, Linalool, Geraniol.

Produktene våre er parabenfri og inneholder ikke fargestoffer. Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer om ingrediensene vi bruker.

 

1 omtale for Ansiktsåpe

  1. Florian

    Great soap, smooth on the skin and no dry skin feel after washing it off. Silk and smooth with a natural feeling result.

Skriv en omtale

Vær forberedt på å dele. Ansiktssåpen er den perfekte ansiktsrens for både menn og kvinner, så du vil ikke klare å holde denne helt for deg selv. Det er kanskje best å kjøpe to med en gang, for å unngå stygge scener på badet.

Fukt ansiktet med varmt vann, arbeid opp et rikt renseskum med Ansiktssåpen, og masser skummet inn I ansiktshuden. Skyll godt med lunkent vann, og avslutt med en god fuktighetskrem.