Gavepakking

Vil du ha hjelp til å pakke gaven?

Barberprodukter er den perfekte gave til menn i alle aldre, men vi vet hvor travelt du har det og at det ikke alltid er så enkelt å finne gavepapir i farta for å gi gaven en lekker innpakning. Derfor tilbyr vi oss å pakke den for deg! Vi inkluderer til og med et lite kort som du kan skrive en liten hilsen på.

Velg Gavepakking i nettbutikken, så leveres gaven ferdig innpakket og klar til å gi bort. Husk at dersom ordren skal deles i flere gaver, må du kjøpe en gavepakking til hver av gavene, og skrive i feltet «Ordre notater» i handlekurven hvilke ting som skal i hver av gavene. Vi legger en lapp på hver pakke slik at du slipper å åpne de for å finne ut hvilket innhold som er i hver pakke.

Dersom du vil at vi skal sende gaven direkte til den heldige mottaker, velger du «Sende til en annen adresse?» når du fyller ut ordren i nettbutikken, og da må du også legge en beskjed i ordrenotater om hva vi skal skrive på kortet! Når gaven sendes direkte til mottaker, legger vi selvsagt ikke ordrekvitteringen med i esken.